Batalia dietelor

S-ar putea sa va placa si...

4 Raspunsuri

 1. Sandu spune:

  Am urmarit prezentarea video de pe youtube si am ramas impresionat. Cand arata graficele cum crestea gradul de obezitate in SUA o data cu consumul de carbohidrati mi se facea rau. Cred ca si noi, in Romania, vom pati la fel. Atkins scrie pe noi.

 2. Violeta G. spune:

  Asta trebuia tradusa si data la televizor s-o vada toata tara. Foarte interesant. Sa mai lase lumea in pace painea si pastele fainoase.

 3. Shepard spune:

  Pacat ca nu este tradus, adica subtitrat. Filmuletul asta ar pune pe ganduri pe multi. Sunt tot felul de nepriceputi care critica dieta Atkins fara ca macar sa stie despre ce este vorba.

 4. Mihaela spune:

  Salut. Apreciez sfaturile tale şi modul în care ţi-ai organizat site-ul. Această dietă pare impresionantă. Cum o pot urmă însă fără să mănânc carne? Am adoptat de ceva timp vegetarianismul şi, cu excepția peştelui şi ouălor pe care le mănânc ocazional, carnea nu intră în meniul meu. În urmă cu 2 ani, înainte de a începe facultatea, obişnuiam să mănânc de toate (înafară de pâine), eram foarte activă, cântăream aproximativ 56kg la o înălțime de 1,65m. Totuși de când cu facultatea duc o viaţă mai mult sedentară şi am ajuns la nedorita greutate de 65kg. Am încercat mai multe diete cu mers zilnic şi mâncare puţină sau deloc. Rezultatele sunt nesatisfăcătoare şi nici nu reuşesc să ţin acest tip de diete mai mult de o săptămână. Călauzeşte-mă, te rog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*