Omul carnivor sau nu

6 Raspunsuri

 1. bulimica spune:

  Mai nou vad pe la Nasul TV tot felul de medici naturopati care recomanda ca produsele de origine animala sa nu depaseasca 10% din cantitatea de alimente ingerata zilnic. Naiba stie cum o fi mai bine. Sa mananci sau sa nu mananci carne?

 2. Silviu spune:

  Sunt un vegan inrait, ma intereseaza de unde ti-ai cules datele expuse in acest articol, veganii expun exact pe dos tot ceea ce prezinti tu aici si de aceea sunt decis sa caut studii autentice (adica pe aia care chiar au masurat intestine si pH-uri), deci.. te rog bibliografia articolului!!

  Totusi chiar si World Health Organisation atrage atentia asupra potentialului cancerigen al carnii procesate (in special) – http://www.who.int/features/qa/cancer-red-meat/en/

 3. Liliana spune:

  Omul este creat omnivor. Nu uitați de Cain si Abel! Cain era cultivator si Abel pastor ! Pentru ce credeți ca Abel creștea animale?…. Despre carnea procesata sunt de acord ca face rau!

 4. Iulian spune:

  nu stiu cati ani ai Claudiu si ce pregatire ai , dar din ce cunosc eu iti dau drepate in multe aspecte , imi pari o persoana extrem de inteligenta ceea ce mai putin vedem in ziua de azi.Dar vreau sa adaug ca eschimosii intr-adevar sunt carnivori dar traiesc mai putin decat ceilalti oameni o fi de la firg? sau din cauza ca se hranesc doar cu carne?Ureea aceea de care ai spus unde ai citit ca rezulta in urma metabolismului caci asa am auzit si eu ca e rezultatul toxic in urma metabolizarii carnii, caci proteine sunt si vegetale dar nu rezulta uree ca in cazul carnii

 5. Iulian spune:

  Exista si o ipoteza cum ca omul a devenit carnivor , caci asa cum se presupune ca s-ar trage din arborele maimutelor, maimutele sunt in principal vegetariee .Chiar daca ai informatii si despre maimute cu intestinul gros si subtire si ph-ul din stomac al maimutelor ar fi interesant si asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*